Billeder for livet

marts 15, 2017

En graviditet er en af livets største gaver og er samtidig en fantastisk tid som man måske aldrig får lov til at opleve igen. Så hvorfor ikke få denne tid foreviget i en masse smukke gravid fotos af den flotte mave.

Det valgte min kæreste og jeg igår at gøre og vi kontaktede derfor en professionelfotograf i Silkeborg som skulle tage billederne. Vi gik derefter i gang med at søge forskellig inspiration til opstilling, utryk, baggrund, belysning osv i forskellige bøger og magasiner samt online.

Vi fandt nogle forskellige eksempler som vi synes var rigtig flotte og mailede dem herefter til fotografen så han havde en ide om hvad vi ønskede inden vi kom. Vi tog nogle forskellige slags billeder med forskellig opstilling og tøj.

Derudover tog vi både billeder sammen og af mig alene. Vi tog i alt ca.300 billeder og sorterede dem bagefter sammen med fotografen. Vi nåede til sidst frem til ca. 20 billeder som vi gemte og nu venter på bliver redigeret.

Alle billederne valgte vi at lave sort/hvid og med hvid eller sort baggrund. Vi havde noget meget enkelt tøj på og på nogle af dem havde vi bare overkroppe for at man rigtig kunne se maven og for at gøre det smukt og rent.

Jeg havde enkelte rekvisitter med i form at noget babytøj og nogle små babysko som vi stillede på maven. Det blev et rigtig fint sort/hvid billede hvor kun skoene er lyserøde. Jeg havde fundet inspiration til et billede fra nettet hvor jeg ligger på siden og har et stykke babytøj liggende foran mig ved maven som jeg kigger ned på.

Her er det meningen at vi, når vores pige er født, skal have taget det nøjagtig samme billede men hvor hun så har tøjet på. Herefter sætter man de to billeder sammen.

Billederne skal printes ud og herefter sættes sammen i en fotobog og måske en fotokalender.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *