Forberedelse

marts 25, 2017

Det er svært at forberede sig på noget så ukendt som sin første fødsel. Man har absolut ingen ide om hvad man går ind til da alle fødsler er vidt forskellige og alt kan ske. Det kan være en lang fødsel på mange timer nogle gange flere døgn. Eller det kan være en lyn baby der smutter ud på 20 min.

Det kan være at noget går galt eller ikke er som det skal være og at det derfor ender i et kejsersnit. Selv tog min egen fødsel pludselig en drejning da navlestrengen pludselig snoede sig om min hals og jeg ikke træk vejret mere. Jeg blev derfor taget med sugekop og alt endte heldigvis godt.

Jeg skal selv føde mit første barn om ca.2 måneder og er utrolig spændt. Det er meget forskelligt hvordan folk forholder sig til deres kommende fødsel. Nogle er meget bange for at føde og er meget urolige omkring hele processen de kan se frem til. Andre glæder sig rigtig meget til at få den store oplevelse.

Selv er jeg meget rolig omkring min kommende fødsel netop af den grund at man ikke kan forberede sig fordi man ikke ved hvad man går ind til. Jeg vil ikke bekymre mig om en situation som jeg på ingen måder kan forberede mig på og vide hvordan kommer til at forløbe.

Man kan selvfølgelig forberede sig igennem fødselsforberedelse og ved at læse forskellige bøger eller kataloger omkring fødsel, men det er ikke til at vide om man kommer til at bruge noget af det man har læst og lært. Jeg vil hellere forberede mig på andre måder ved at have alt det praktiske klar til at babyen kommer hjem og nyde min graviditet. For eksempel skal jeg besøge en professionel fotograf i næste uge hvor man mand og jeg skal have taget nogle gravid fotos så vi kan få sammensat en fotobog.

Herudover vil jeg bare slappe af imens jeg kan og høre en masse musik med mit kommende barn.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *