Sol og grill

maj 2, 2016

Endelig kom foråret til Danmark! Det var da også på tide efter den længste vinter jeg husker. For bare et par uger siden var der stadigvæk sne og frostvejr. Nu, i starten af maj måned kan vi endelig mærke solens varme stråler og det ser ud til at dette vejr skulle fortsætte.

Min kæreste og jeg kunne dog heldigvis tage forskud på sommeren da vi for 14 dage siden reste til Tunesien efter at have fundet et rigtig godt tilbud i et rejse katalog vi fik ind af døren for nogle måneder siden.

Det var en rigtig dejlig og afslappende ferie hvor vi ikke brugte meget af tiden på andet end at ligge nede ved poolen og høre musik og læse bøger. Vi tog afsted for at slappe af og nyde hinanden og ikke for at opleve, så det var heldig at vejret var til det.

Det var første gang for både min kæreste og jeg at vi var i Tunesien og det er bestemt et sted jeg vil tage hen igen under forudsætningerne at tiden skulle bruges på afslapning og solbadning.

Jeg kan dog ikke sige så meget om hvad landet har at byde på i forhold til seværdigheder da vi som sagt ikke var så meget uden for hotelområdets grænser. De havde dog forskellige ture til ørknen og andre byer. Er man til golf skulle det også være nogle rigtig gode baner.

Om ikke andet er det er rigtig billigt land at rejse til. Vil man til frisøren eller have lavet en tatovering kan dette også gøre til billige penge. Her skal man dog være opmærksom på hygiejnen og kvaliteten inden man sætter sig i stolen. Men det gælder de fleste lande.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *